logo 2012
Weblinks

 

Fotobond
De Fotobond is er voor iedereen die fotografeert, van jong tot oud, van beginner tot professionele fotograaf. Bij de Fotobond zijn zo'n 7400 fotografen aangesloten.
 

 

Fotojournalistiek
Deze gespreksgroep is een van de landelijke groepen van de fotobond. De groep telt ongeveer 35 leden die vier keer per jaar bijeenkomt. De besprekingen zijn kritisch van toonzetting, maar ook opbouwend en gericht op kwaliteitsverhoging en ontwikkeling van de fotografen.

 

Royal Photographic Society
De Royal Photographic Society is in 1853 opgericht.
In Nederland is de RPS (nog) niet zo heel erg bekend, maar heeft wereldwijd meer dan 11.000 leden. Lidmaatschap staat open voor vrijetijds- en professionele fotografen.

 

Royal Photographic Society BENELUX chapter
Deze groep is vanuit Brussel - BelgiŽ actief en organiseert in BelgiŽ, Nederland en Luxemburg diverse foto-activiteiten, zoals workshops, presentaties, exposities, etc. De meeste bijeenkomsten staan open voor fotoliefhebbers.

 

Royal Photographic Cociety Contemporary Group
Deze groep telt wereldwijd meer dan 300 leden.
Photography that conveys ideas, stimulates thought and encourages interpretation; photographs 'about' rather than 'of'

 

Pascal van Heesch
Pascal van Heesch is gespecialiseerd in sociale documentaire fotografie. Hij maakt zijn werk meestal seriematig, zodat de kijker het verhaal van de gewone mens kan volgen, vaak binnen de dagelijkse- of werkomgeving.

 

Huib Limberg
Huib Limberg zijn werk is thematisch van opzet met een absolute voorkeur voor esthetiek en creativiteit.
 

 

Peter van Tuijl
Sinds 1983 is Peter van Tuijl nadrukkelijker seriematig bezig met een onderwerp of thema om daarmee meer diepgang te verkrijgen. Zijn voorkeur: sociaal-documentaire fotografie.

gesponsord door orphic film© all rights reserved