logo 2012
Galerie > Fotoboeken > MILTON OF FONAB

MILTON OF FONAB - a vintage  charm (2017) (English)
Milton of Fonab is a quiet, family run, caravan park on the south side of Pitlochry next to the River Tummel and within walking distance of Pitlochry.

There are static caravans, pitches for touring caravans, camper vans and a few spaces for small tents. As written on the website, the park is continuously improving facilities, like the toilet and shower blocks.

The laundry area however is housed in a traditional stone building by the river. It has “a vintage charm”. This is an understatement.

The campsite is situated in the heart of Scotland. It is with a magnificent open view of the Tummel Valley and surrounding hills. The area is with beautiful woodlands, it is a walkers paradise and it is located to explore the lochs, rivers, glens and hills.
 MILTON OF FONAB - a vintage  charm (2017) (Nederlands)
Milton of Fonab is een rustige familiecamping en is gelegen aan de zuidkant van Pitlochry, naast de rivier Tummel en op loopafstand van Pitlochry.

Er zijn stacaravans, staanplaatsen voor caravans, campers en een wat plekken voor kleine tenten. Zoals op de website beschreven worden de faciliteiten, zoals het toilet en douche blokken continue verbeterd.

De wasruimte is echter gevestigd in een traditioneel stenen gebouw bij de rivier. Het heeft ‘een authentieke charme’. Dit is een understatement.

De camping is gelegen in het hart van Schotland. Het heeft een prachtig weids uitzicht over de Tummel Valley en de omliggende heuvels. Het gebied heeft prachtige bossen. Het is een paradijs voor wandelaars en het is een mooi gebied om de meren, rivieren, valleien en heuvels te verkennenU kunt het gehele boek bekijken en rechtstreeks bestellen.


Boekenoverzicht

fotografie
inleiding
uitgeverij
publicatie
pagina’s
foto’s
formaat
uitvoering
prijs
bestellen

Armando Jongejan
Armando Jongejan
Blurb
2017
36
18
18 x 18 cm
paperback, gebonden met en zonder stofomslag
afhankelijk van uitvoering
printing on demand

Sources/bronnen:
fonab.co.uk and/en pitlochry.org

gesponsord door orphic film© all rights reserved